Zwarte knoflookboter met bieslook & zeezout

Zwarte knoflookboter met bieslook & zeezout




Zwarte knoflookboter met bieslook & zeezout

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...
Serves: 1 portie
Cooking Time: 10 min.

Ingredients

  • 150 g ongezouten roomboter, op kamertemperatuur
  • 2 teentjes zwarte knoflook (hier verkrijgbaar)
  • 1 tl verse bieslook, fijngesneden
  • zeezout

Instructions

1

Mix de roomboter los in een mixer tot hij mooi luchtig is.

2

Pers vervolgens de 2 teentjes zwarte knoflook eruit en voeg deze toe aan de boter. Mix tot één geheel.

3

Snijd de bieslook fijn en voeg deze met de zeezout (naar smaak toevoegen) toe aan de boter. Mix nog één keer tot één geheel.

4

Bewaar in de koelkast tot gebruik.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!




No Comments

Leave a Reply