Wraps met gegrilde biefstuk, smokey hot cocktail saus & gebakken groenten




Wraps met gegrilde biefstuk, smokey hot cocktail saus & gebakken groenten

Wraps met gegrilde biefstuk, smokey hot cocktail saus & gebakken groenten

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...
Serves: 2
Prep Time: 30 min.

Ingredients

  • 2 el Smokey Hot Cocktail Saus van Remia
  • 2 biefstukken
  • 2 kleine wraps
  • 1 citroen
  • 1 rode paprika
  • ½ courgette
  • 1 rode ui
  • handje veldsla
  • 1 volle tl gerookte paprikapoeder
  • 1 tl oregano
  • snufje knoflookpoeder
  • peper & zout
  • evt. verse peterselie ter garnering

Instructions

1

Gril alvast de wraps voor in een met olijfolie bekleedt grillpan.

2

Snijd de biefstukken in 4 stukjes en rijg deze aan een spies. Bestrooi de biefstuk royaal met peper & zout.

3

Verwijder het klokhuis van de parprika en snijd deze in stukjes. Snijd de courgette in vieren en snijd ook deze in plakjes. Ontvel de rode ui en snijd deze in halve ringen.

4

Verwarm in een koekenpan een klein beetje olijfolie en bak hierin de groenten in een paar minuutjes gaar. Zet hierna het vuur laag.

5

Verwarm in de grillpan wat boter en bak hierin in 3-5 minuten per kant de biefstuk spiezen. Snijd de citroen door tweeën en grill deze de laatste 2 minuten mee met de biefstuk.

6

Verdeel wat Smokey Hot Cocktail saus over de wraps. Serveer hier bovenop de gebakken groenten, een beetje veldsla en leg hier boven op de gegrilde biefstuk spies. Strooi wat gesneden peterselie over de bovenkant en knijp de citroenen uit over de wraps. Serveer direct.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!




No Comments

Leave a Reply