Taco’s met scampi fritti, avocado & een Sriracha mayonaise
Deze taco’s wil je! Heerlijk gevuld met de krokante scampi fritti van Super Choice, avocado, rode paprika & lekker licht pittige Sriracha mayonaise. Super simpel om te maken, maar zo onwijs lekker! Perfect als je even in een korte tijd een heerlijke maaltijd op tafel wilt toveren. Je kunt alles van te voren klaarmaken. De wraps warm je even op zoals op de verpakking staat aangegeven, je snijd de paprika in reepjes, avocado in plakjes en verder hoef je alleen nog maar je Sriracha mayonaise zelf te maken. Bak daarna je scampi in de pan en je hebt binnen no-time een heerlijke maaltijd op tafel!
En wist je dat je deze Scampi Fritti ook gewoon op de borrelplank kunt serveren! Serveer ze met bijvoorbeeld deze heerlijke zelfgemaakte sriracha mayonaise, of kies makkelijk voor de bijgeleverde chilisaus. Perfect voor op een feestje of verjaardag.
De Scampi Fritti zijn op dit moment verkrijgbaar bij de Coop en je kunt ze vinden in de vriezer. Je kunt ze gemakkelijk bakken in de oven, maar zelf gaat mijn voorkeur uit om ze gewoon lekker in de pan te bakken! Bak ze dan in een royale laag olie binnen 3-4 minuten goudbruin & krokant.
Het recept kun je hier vinden op de website van Super Choice. En bekijk dan ook gelijk alle andere heerlijke recepten die ze online hebben staan!
Zin in nog meer lekkere visgerechten?
Maak dan eens deze wokgarnalen in tomatensaus met paprika, courgette & rijst! Royaal gevuld met groenten en heerlijk op smaak door de paprika & oregano. Of juist zin in pasta? Dan moet je echt eens deze Tagliatelle met knoflookgarnalen in roomsaus proberen. Een heerlijk romige saus in combinatie met knoflook & citroen. Blijer kun je mij niet maken!
Taco's met scampi fritti, avocado & een Sriracha mayonaise
Ingredients
- 6 mini tortilla's
- 225 g scampi fritti van Super Choice
- 1 rode paprika
- 1 avocado
- flinke hand gemengde sla
- 1 limoen
- evt. verse peterselie ter garnering
- Voor de Sriracha mayonaise:
- 1 el mayonaise
- ¾ tl Sriracha saus
- ¼ tl citroensap
- 1 snuf knoflookpoeder
Instructions
Verwijder de zaadlijsten uit de paprika en snijd de paprika in kleine blokjes. Snijd de limoen alvast in partjes.
Halveer de avocado en verwijder de pit. Houd de avocado vast en snijd met een mesje voorzichtig verticaal plakjes van ongeveer 0,5-1 cm dik. Lepel deze er vervolgens met behulp van een lepel uit. Herhaal dit met de andere kant van de avocado.
Verwarm ondertussen de tortilla's zoals op de verpakking staat aangegeven.
Mix voor de Sriracha mayonaise de mayonaise, Sriracha saus, citroensap & knoflook poeder door elkaar heen. Doe eventueel in een spuitzak zodat je er zometeen mooie sliertjes van kunt spuiten.
Bak de scampi fritti zoals op de verpakking staat aangegeven goudbruin & gaar in wat olie.
Beleg de mini tortilla's alvast met wat sla, plakjes avocado en stukjes paprika. Als de scampi fritti goudbruin & gaar zijn leg je deze boven op de avocado & paprika. Serveer met wat Sriracha mayonaise en partjes limoen. Garneer eventueel met wat verse peterselie en serveer!
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
No Comments