Spicy morning juice

Spicy morning juice

Deze spicy morning juice ofwel een heerlijk groente & fruitsapje, gemaakt van sinaasappel, ananas, gember, kurkuma & wortel brengt me echt terug naar vroeger. Het is eigenlijk of je zelf gewoon vitaminesap drinkt met een kick van gember. Echt heerlijk om hier je dag mee te beginnen! Daarnaast heb je gelijk een flinke dosis aan groenten & fruit binnen #winwin. Wil je nou graag wat meer pit? Voeg dan gewoon wat extra gember toe!

Welk apparaat heb je nodig?

Om groente & fruitsapjes te maken, maak ik gebruik van een sapcentrifuge. Echt ideaal! Je doet er alles zo in en het komt er als sap uit. Zelf heb ik er eentje van Froothie. De optimum 600M Compact Cold Press Juicer. En het leuke is! Mocht je nou precies dezelfde willen als mij? Met de code Vicky15% krijg je 15% korting op jouw juicer!

Heb je nou geen sapcentrifuge in huis? Maar wel een blender. Dan kun je alsnog zelf groente & fruitsapjes maken! Je zult alleen wat water moeten toevoegen om het een mooi glad geheel te krijgen. En daarna moet je het geheel goed zeven, zodat alle pulp achterblijft.




Zin in nog meer lekkere sapjes?

Probeer dan eens deze heerlijke zomerse smoothie met mango, passievrucht & munt. Perfect om nu te serveren nu dat zonnetje weer zo doorkomt! Of kies juist voor deze smoothie van sinaasappel, ananas, banaan, gember & kurkuma! En wil je een leuke limonade op tafel zetten? Maak dan eens deze basilicum limonade met komkommer & citroen. Heerlijk fris en perfect voor in de zomer.

Spicy morning juice

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...
Serves: 2 p.
Prep Time: 20 min.

Ingredients

  • 2 sinaasappels
  • ½ ananas
  • 4 wortels
  • 4 cm gember
  • 3 cm kurkuma

Instructions

1

Verwijder de schil van de ananas. Snijd vervolgens het vruchtvlees in vieren en snijd de harde binnenkant eruit. Snijd de ananas in stukken.

2

Was of schil de wortels en snijd indien nodig in kleinere stukken.

3

Snijd een stukje van de bovenkant & onderkant van de sinaasappel. Leg de sinaasappel op een van de afgevlakte kanten en snijd vervolgens de schil eraf.

4

Snijd de gember in stukken.

5

Voeg alle ingrediënten in de sapcentrifuge en serveer het sapje direct of bewaar in de koelkast.

Notes

Extra nodig: sapcentrifuge


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!




No Comments

Leave a Reply