Piadina met gerookte kipfilet, cottage cheese & pesto

Piadina met gerookte kipfilet, cottage cheese & pesto




Piadina met gerookte kipfilet, cottage cheese & pesto

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Laden...
Serves: 1 persoon
Cooking Time: 15 min.

Ingredients

  • 1 piadina (hier verkrijgbaar)
  • 2 eieren
  • 1 volle el pesto
  • 100 g gerookte kipfilet
  • 100 g cottage cheese
  • 4 zongedroogde tomaatjes
  • handje rucola
  • peper & zout

Instructions

1

Verwarm de piadina zoals aangegeven staat op de verpakking.

2

Kluts de 2 eieren door elkaar. Voeg een klein scheutje water toe, 1 volle tl pesto en wat peper & zout naar smaak. Roer goed door elkaar.

3

Verwarm in een koekenpan een klein beetje olie of boter. Als de pan warm genoeg is doe je hier de eieren in en leg je daarna direct de piadina bovenop het ei. Bak het ei in ongeveer 3-4 min op een middelhoog vuur gaar.

4

Snijd ondertussen de gerookte kipfilet in reepjes.

5

Als het ei gaar is haal je de piadina uit de pan. Leg de piadina met de ei kant naar boven op een bord.

6

Beleg nu de piadina met een handje rucola, cottage cheese, gerookte kipfilet & de zongedroogde tomaatjes. Vouw de piadaina dubbel, serveer direct en geniet!


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!




No Comments

Leave a Reply