Monchou-kersen ijsjes met BonBonBloc Truffel Cacao

Monchou-kersen ijsjes met BonBonBloc Truffel Cacao




Monchou-kersen ijsjes met BonBonBloc Truffel Cacao

Met het zomerse weer op komst is het echt perfect om weer te beginnen met zelfgemaakte ijsjes, ofwel: de monchou-kersen ijsjes! Super leuk om te maken en daarnaast ook heeel erg lekker #mjam! Voor deze ijsjes heb ik gekozen om monchou met kersen & chocolade te combineren. En dat is echt een waanzinnig lekkere combi! Heerlijk voor een warme dag om even af te koelen, of omdat je er gewoon even zin in hebt! 

Hou je nou niet zo van BonBonBloc Truffel? Dan kan je deze monchou-kersen ijsjes gerust met een andere chocolade maken die jij lekker vindt! Persoonlijk hou ik wel echt enorm van de pure chocolade combinatie met monchou en kersen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor witte chocolade, melkchocolade met zeezout of gewoon simpel met alleen pure chocolade! Ga gewoon wat experimenteren naar welke combinatie jij het lekkerst vindt! Met welke chocolade je ze ook maakt. Ze zullen heerlijk smaken! Want wie wilt er nou geen ijsjes met chocolade? 

Op zoek naar nog meer verkoeling?

En wil je gelijk de dag goed beginnen? Maak dan eens deze ontbijt-ijsjes met granola! Zo gemaakt. En wie wil er nou niet zijn dag beginnen met ijs? En een lekker tussendoortje? Dan moet je zeker deze watermeloen pizza eens proberen! Super gezond en heb je kids? Dan heb je gelijk de perfecte gezonde traktatie

Monchou-kersen ijsjes met BonBonBloc Truffel Cacao

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...
Serves: 6
Cooking Time: 20 minuten + 3 uur wachttijd

Ingredients

  • 250 g Franse magere kwark
  • ± 200 g Hak Vlaaifruit kersen
  • 60 g monchou
  • 2 el poedersuiker
  • 4 blokjes Côte d'Or Truffel Cacao

Instructions

1

Mix in een kom de kwark, monchou en de poedersuiker goed door elkaar op de hoogste stand. Net zo lang tot er geen klontjes meer zijn. Zet aan de kant tot gebruik.

2

Smelt in een pannetje de blokjes Côte d'Or Truffel Cacao. Blijf goed roeren zodat de chocolade niet aanbrandt.

3

Vul nou de ijsvormpjes om de beurt met wat chocolade, kersen & monchou-kwark tot alles ijsvormpjes gevuld zijn. Zet de stokjes erin en zet de ijsvormpjes voor minimaal 3 uur in de vriezer tot alles goed bevroren is.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!




No Comments

Leave a Reply