Lotus Biscoff Cheesecake toetje met aardbeien
Ingredients
- 200 g Lotus Biscoff Koekjes
- 40 g boter
- 60 g poedersuiker
- 200 ml slagroom
- 200 g mascarpone
- 100 g zuivelspread
- rasp van een ½ citroen
- 250 g aardbeien
- 175 g Lotus Biscoff Speculoos Pasta
Instructions
Maal de Lotus Biscoff Koekjes tot crumble in de keukenmachine. Heb je dit niet? Vouw de koekjes dan in een theedoek en sla er dan met bijvoorbeeld de achterkant van een steelpan op.
Smelt 40 g boter in een pannetje. Voeg hierna de gesmolten boter toe aan de crumble en mix of roer goed door elkaar.
Mix nu met behulp van een keukenmixer de slagroom & poedersuiker lobbig. Voeg hierna de rasp van een ½ citroen, mascarpone & zuivelspread toe en mix het kort tot één geheel. Doe de room in een spuitzak en leg aan de kan tot gebruik.
Verwijder de kroontjes van de aarbeien en snijd deze in blokjes.
Bouw nu de cheesecake toetjes op in 4 glazen. Begin met de helft van de koekjes crumble over de bodem te verdelen, leg hier bovenop de helft van de aardbeien & spuit hier bovenop de helft van de room. Herhaal deze stap tot alles op is.
Smelt nu in de Lotus Biscoff Speculoos Pasta in de magnetron voor 30 seconden. Verdeel deze bovenop de toetjes en laat de toetjes minimaal 2 uur uitharden in de koelkast.
Serveer eventueel met een koekje Lotus Biscoff bovenin.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
No Comments