Kipspiesjes met bier-Remia Smokey BBQ Honey marinade




Kipspiesjes met bier-Remia Smokey BBQ Honey marinade

Opzoek naar nog meer BBQ-gerechten?

Kipspiesjes met bier-Remia Smokey BBQ Honey marinade

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...
Serves: 6 kipspiesjes
Total Time: 10 min. + wachttijd

Ingredients

Instructions

1

Snijd de kipfilet in blokjes en doe deze in een schaal.

2

Pers de teentjes knoflook en rasp met behulp van de bolle kant van een klein lepeltje de schil van de gember eraf. Rasp de gember daarna fijn.

3

Voeg vervolgens het donkere bier, Remia Sweet Dalton Smokey BBQ Honey, geraspte gember, sojasaus, honing, geperste knoflook, wat peper en zout naar smaak bij de kipfilet. Roer goed door elkaar. Dek de schaal af en bewaar in de koelkast voor minimaal 2 uur.

4

Rijg vlak voor je gaat BBQ'en de kipstukjes op de spiezen. Grill de kipspiesjes in 12-14 minuten gaar. Keer regelmatig.

Notes

Extra nodig: spiezen


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik super leuk om te zien!




No Comments

Leave a Reply