Kaiserbroodjes gevuld met Boursin, kaas & ei
Deze gevulde kaiserbroodjes smaken echt fantastisch! Heerlijk gevuld met kruidige Boursin, geraspte kaas, ei en wat peper & zout. Top af met wat verse bieslook en je hebt echt een feestje op tafel! En zelfs koud zijn ze echt heerlijk! Dus heb je over, bewaar ze dan zeker in de koelkast tot je weer zin hebt in wat lekkers.
Voor gevulde kaiserbroodjes raad ik je aan op of 1 of 2 broodjes p.p. te maken. Dit ligt er natuurlijk aan wat je hiernaast nog meer allemaal voor lekkers maakt! Want meestal als je kiest voor een wat uitgebreider ontbijtje, belanden er nog veel meer lekkere dingen op de ontbijttafel (althans bij mij :-)). Zo zijn deze kaiserbroodjes perfect om te maken tijdens pasen met bijvoorbeeld een heerlijk kaneelbrood ernaast! Of kies er voor om een heleboel lekkere pannenkoekjes ernaast te serveren. Hou ze warm op ongeveer 80-90 graden in de oven onder wat aluminiumfolie en zodra iedereen aan tafel komt kan iedereen lekker genieten van warme pannenkoekjes!
Zin in nog meer lekkere ontbijtjes?
En wil je graag een heerlijke ontbijttafel met allerlei gerechtjes? Probeer dan eens deze pannenkoekjes met blauwe bessen & lemoncurd! Suuuuper lekker! De blauwe bessen bak je mee in de pannenkoekjes en dit smaak echt fantastisch! Zeker het proberen waard! Top het af met zelfgemaakt lemoncurd en je hebt een heerlijk ontbijtje. En als je dan toch gelijk bezig bent, maak dan ook deze heerlijke kaneelbroodjes! Perfect voor op de zondag als je even uit wilt pakken!
Kaiserbroodjes gevuld met boursin, kaas & ei
Ingredients
- 4 kaiserbroodjes
- 4 medium eieren
- 50 g Boursin
- 20 g geraspte kaas
- peper & zout
- verse bieslook ter garnering
Instructions
Verwarm de oven voor op 175°C.
Snijd de bovenkant van het broodje af en hol de binnenkant uit.
Smeer onderin het broodje wat Boursin, strooi daarbovenop wat geraspte kaas, peper & zout.
Breek het ei boven het broodje en bak vervolgens de broodjes voor 15 min. op 175 °C. Bedek vervolgens de broodjes met wat aluminiumfolie en bak ze nog eens een 15 min. zodat de eitjes garen.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
No Comments