Kabeljauwfilet met een kruidenkorst van peterselie & bieslook
Kabeljauwfilet met een kruidenkorst van peterselie & bieslook
Ingredients
- 2 kabeljauwfilet van Super Choice, ontdooit
- 2 volle el panko
- 1 el fijngehakte verse peterselie
- 1 el fijngehakte verse bieslook
- rasp van ⅓ citroen
- 2 el olijfolie
Instructions
Verwarm de oven voor op 180 °C en zet alvast een ovenschaal klaar.
Dep de ontdooide kabeljauwfilet met wat keukenpapier goed droog en leg de kabeljauwfilet in de ovenschaal.
Snijd de verse peterselie & verse bieslook fijn en meng deze samen met de panko en rasp van een ⅓ citroen door elkaar. Breng op smaak met wat peper en zout en voeg er als laatste nog 2 el olijfolie aan toe. Roer goed door elkaar.
Leg nu de panko crumble bovenop de kabeljauw en bak de kabeljauw met kruidenkorst in 20-25 min. goudbruin en gaar.
Serveer de kabeljauw met bijvoorbeeld gekookte krieltjes & broccoli.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
No Comments