Citroen-gember siroop




Citroen-gember siroop

Citroen-gember siroop

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...
Serves: ± 750 ml
Total Time: 40 min.

Ingredients

  • 10 kleine citroenen
  • 220 g gember
  • 400 g kristalsuiker
  • 400 ml water

Instructions

1

Pers de citroenen uit en doe het citroensap samen met de kristalsuiker en water in een pan.

2

Snijd de gember in plakken en voeg deze toe aan de pan.

3

Breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens 30 minuten zachtjes doorkoken.

4

Zeef de gember uit de siroop en laat de siroop volledig afkoelen.

5

Giet de siroop in een fles en bewaar deze in de koelkast.

6

Serveer de siroop met plat of bruisend water.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!




No Comments

Leave a Reply