Caprese met burrata, balsamico siroop, pistache noten & tuinkers
Capresecaprese met burrata, balsamico siroop, pistache noten & tuinkers
Ingredients
- 3-4 Roma tomaten
- 2 el balsamico siroop
- 1 el tuinkers
- handje gezouten pistache noten, gepeld
- handje basilicumblaadjes
- peper & zout
Instructions
1
Snijd de Roma tomaten in dunne plakken en leg deze dakpansgewijs op het bord.
2
Strooi hierover peper & zout naar smaak. Serveer hier bovenop de basilicum blaadjes.
3
Verdeel wat balsamico siroop over de caprese.
4
Leg hier bovenop de gepelde pistache noten. Scheur de burrata in stukjes en verdeel deze over het bord.
5
Snijd de tuinkers met 1,5 cm steel uit het bakje en verdeel deze over de caprese. Serveer direct en geniet!
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
No Comments