Burrito’s met kip en avocado
Deze burrito’s met kip en avocado zijn écht iets waar je mij wakker voor mag maken! De buitenkant van de burrito’s worden gegrild waardoor je zo’n lekker crunchy laagje krijgt. En doordat je het grilt, worden de avocado en kaas die aan de binnenkant zitten lekker smeuïg.
Burrito's met kip en avocado
Ingredients
- 4 tortilla's
- ± 300 g kipfilet (2 kipfilets)
- 1 avocado
- 100 g geraspte kaas
- 4 el crème fraîche
- ± 3 el salsa verde
- peper en zout
Instructions
Smeer de kipfilets in met de salsa verde en strooi er wat peper en zout over. Bak de kipfilets gaar in een pan.
Snijd intussen de avocado in stukjes en leg deze aan de kant. Verwarm de tortilla's zoals op de verpakking staat aangegeven en leg ze klaar op je werkblad. Smeer de crème fraîche over over de tortilla's en verdeel hierover de kaas. Leg hier bovenop de avocado stukjes.
Als de kipfilet gaar, is snijd je deze in reepjes en verdeel je ook deze over de tortilla's.
Vouw de burrito's op door de zijkanten naar binnen te vouwen en vervolgens strak in te rollen. Gril de burrito's aan beide kanten in de droge (grill)pan.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
No Comments