Burrata met perzik, cherrytomaat & een honing-mosterd dressing
Burrata met perzik, cherrytomaat & een honing-mosterd dressing
Ingredients
- 1 bol burrata
- 125 g cherrytomaten
- ½ perzik
- klein handje rucola
- chili vlokken naar smaak
- Voor de dressing:
- 1 tl limburgse mosterd
- 1 tl honing
- 2 tl extra vierge olijfolie
- ½ tl witte wijn azijn
- peper & zout
Instructions
1
Mix voor de dressing alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met peper & zout
2
Snijd de cherrytomaten in tweeën en de perzik in stukjes.
3
Leg een klein handje rucola op het bord en hou hiervan een klein beetje apart om zometeen door de dressing te doen.
4
Hussel de cherrytomaten, perzik & het achtergehouden beetje rucola door de dressing en serveer deze bovenop de rucola.
5
Leg hier bovenop de burrata en serveer met wat chili vlokken bovenop de burrata.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij weten via Instagram of Facebook met de hashtag #vickyvandijk of tag mij @vickyvandijk. Dat vind ik echt super leuk om te zien!
No Comments